Programma komende weken

Beste supporters,

Eergisteren werd ik 40e in de GP PĂ©renchies, na een ontsnappingspoging van 50km werden we met 5andere renners gegrepen door het peleton en beloofde zo een massaspurt te worden. Ik kwam goed aan in een klein groepje op enkele seconden van de eerste groep.

donderdag sta ik aan de start van de Internatie te Reningelst. De wedstrijd wordt verreden over 158 verdeeld over 13 plaatselijke ronden van 12.2km. De start van de wedstrijd is om 13h30.

Zaterdag sta ik dan aan de start van mijn thuiskoers te Torhout ( Wijk Don-Bosco ) om mij voor te bereiden voor de volgende wedstrijden die er aan zitten te komen. De wedstrijd is 103km lang, verdeeld over 30 ronden van 3,4km. De start is 15u.

Zondag vindt er de GP Color Code plaats te Bassegne. Er moeten 159,4km verreden worden, verdeeld over 14 ronden van 11,4km. De start is om 13u.

One thought on “Programma komende weken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *