Verslag Giro Valle d’Aosta

Ik ben sinds gisteren terug van ItaliĆ« en heb er een 22e plaats gerealiseerd in de eindstand van de zware Giro Valle d’Aosta. Hiermee ben ik heel tevreden, maar dit motiveert mij om volgende weken nog beter te doen in mijn volgend doelen dit seizoen.

Ik werd ook 3e belg in het eindklassement. Ik wil hierbij mijn ploegmaten bedanken voor hun steun en hulp bij iedere rit. Met hun hulp kon ik iedere keer vooraan postvatten wanneer de slotklim begon, en bidons krijgen als wij er nodig hadden. Ook wil ik de omkadering van het EFC-lR-VULSTEKE team bedanken voor hun vertrouwen in ons en hun hulp om dit allemaal mogelijk te maken en ons de kans te geven.

Ik werd in deze ronde :

PROLOOG (KLIM) : 72e
ETAPPE 1 : 28e
ETAPPE 2 : 25e
ETAPPE 3 : 20e
ETAPPE 4 : 44e

eindstand : 22e ( 3e belg )

4 thoughts on “Verslag Giro Valle d’Aosta

  1. alain desplentere

    DAT IS ZEER STERK JONGEN U KAN HET EN DOET ZO VERDER EN U GAAT DE VRUCHTEN PLUIKEN AL HIER U GAAT VLIEGEN EN ALS U MEISJE GAAT ZIEN U GAAT ZE NIET VERKENNEN DOOR DAT GAAT VLIEGEN U GAAT VOORBIJ ZIJN EN U GAAT ZEGGEN WAAR IS MIJN DUIFJE EN U GAAT VOORBIJ ZIJN HAHAHAHAHAHAHA

  2. alain desplentere

    u ben een sterke beer jongen doet zo verder en u gaat de vruchten van pluiken en u gaat vliegen al hier en als u meisje wil zien u gaat voorbij zijn zonder dat u weet het gaat een zoektocht zijn en als ze naar de meet gaat zo u nog een ronde willen rijden dus goed opletten dat u ze niet voorbij ben hahahahahahaha

  3. gate io

    For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *