Dag 1 Tour De Namur

Gisteren was er de eerste dag van de ronde van Namen

In de ochtend stond er een Ploegentijdrit op het programma van 15,3km van Florennes naar Walcourt.
Wij werden met onze ploeg héél mooi 5e op 25seconden van de winnende ploeg Vastgoed-service.

De namiddagrit telde 100km van Walcourt naar Florennes. Ik kwam de laatste 20km ten val door een maneuvre van een renner voor mij, Gelukkig brak mijn koersbril mijn val en kwam ik met schaafwonden er van af. Ik kwam de laatste 5km nog aansluiten en werd nog 44e in de rit. Ploegmaat Jorden werd sterk 2e in een milimeterspurt!

Ik sta nu 21e in het klassement!

Vandaag staat er een rit van 148km op het programma van Vresse Sur Semois naar Gedinne !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *