Verslag vorige wedstrijden

Hallo iedereen,

Ik werd op woensdag 30 augustus 35e in de Memorial Danny Jonckheere te Oudenburg.
In een wedstrijd met veel regen en wind was het een hectische wedstrijd met veel ontsnappingspogingen en een hoge snelheid. Ik hield mij goed vooraan en deed heel de wedstijd mijn buit in het zakje voor de ploeg die de overwinning pakt met Thimo Willems die solo over de finish bolt. Ik kon nog uit mijn groep van 40 renners wegrijden en nam nog in 1 ronde tijd een halve minuut.

Gisteren stond ik aan de start van de GP Michel Pollentier te Bulskamp (Veurne). Ik werd er 15e na de hele wedstrijd te hebben gewerkt voor de ploeg toen er 2 renners voorop inde kopgroep waren en die 2e en 8e worden !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *