Criterium te Gistel

Maandag 11juli werd er te gistel het avondcriterium gereden om 19u15 !

Het criterium moest verreden worden over 28 Ronden van 3,5km in de straten van gistel ! We stonden met 37 renners aan de start .

Er werd vanzelfsprekend Natuurlijk hard gekoerst van in het begin ! met tal van aanvallen Van
Gianni Marchand, Ciske Aneca en Kenny Constant! ikzelf sprong op iedere aanval en wou samen doorrijden ! op een gegeven moment waren we met 5renners weg Ik,Gianni,Kenny, een
fransman en Michael Jonckheere ! we bleven zo’n 6 ronden weg maar daarna werden we weer gegrepen door de franse renner die niet wou overnemen.. Telkens probeerde ik mee te springen met goeie renners en mee samen
te werken maar het was nooit de juiste groep
… op 10 ronden van het einde Ging Gianni Marchand aan en ik reageerde iets te laat en kwam nog op 5m maar kraakte volledig aan
te kort vane ervaren snelheid en kracht ! ik bleef 2ronden op 10seconden hangen maar erna was het gedaan ermee .. Dan de laatste ronde voor de 2e plaats probern weg te rijden dan maar ! de bel van de laatste ronde ging en ik viel aan! ik kon me snelheid en cadans goed vasthouden maar
verdomd jammer genoeg werd ik op 100m van de meet gegrepen en werd dan
nog 10e .. Tevreden met de uitslag iets minder maar heel tevreden met deze conditie na de voorbije zware trziningswielen ! De Coach helpt mij daar stevig bij en toch wil ik mijn trainer Matthias Boetens van het Pulso Preventielab hartelijk bedanken voor hun geloof in mij !

Ook wil ik heel graag Mijn vriendin, ouders, supporters bedanken die aan het parcours stonden en zij ook alles zo goed mogelijk willen proberen te doen voormij !

14 thoughts on “Criterium te Gistel

  1. Sanders ronny

    Komt wel in orde met jou,sterk bezig voor een belofte,vooral geen stappen overslaan he Bjarne,goebezigdoezoverder

  2. plulure

    MMF works by inhibition of purine synthesis in lymphocytes clomid twins However, with Sandostatin LAR Depot 40 mg once a month, the incidence of new cholelithiasis in this pediatric population 33 was higher than that seen in other adults indications such as acromegaly 22 or malignant carcinoid syndrome 24, where Sandostatin LAR Depot was 10 to 30 mg once a month

  3. gate io

    Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *