8e in eindkassement Tour De Moselle

Beste Supporters,

Gisteren in de laatste rit kon ik na de wedstrijd beslag leggen op een 8e plaats in het algemeen klassement.

– In de 1e rit kon ik beslag leggen op een 23e plaats in een etappe die geveld was door een stevige stormwind.
– In de individuele tijdrit werd ik in een regenachtige tijdrit 9e op een minuut van de Winnaar Tom Wirgten (LUX).
– De namiddagrit werd ik 35e, door een valpartij werd ik gelukkig binnen (de 3km regel) binnen de tijd van de winnaar gezet en bleef ik 7e in het algemene klassement.
– De 3e en laatste lange etappe van 180km deed ik er alles aan om mijn plaats te verdedigen in het algemene klassement, op de laatste helling van de dag reed ik samen met 50 overige renners naar de meet en bolde binnen als 48e.

Zo kon ik beslag leggen op een 8e plaats in het Algemene Klassement! Ik wil de voltallige ploeg bedanken voor hun steun en inzet tijdens deze ronde. Met een 4e plaats in het klassement van de Tour Du Piemont en een 8e plaats in de Tour De Moselle ben ik zeer tevreden met mijn debuut in deze rondes.

5 thoughts on “8e in eindkassement Tour De Moselle

  1. gate.io

    For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *