3e plaats in Zandbergclassic

Gisteren vondt de zandbergclassic plaats te Harelbeke! Een ééndagswedstrijd over 139.3km verdeeld over 14 ronden van 9.95km.

 

Direct na de start was het al eventjes alarm geblazen door de lotto-soudal trein die probeerde om een klein verschil te laten maken in het peloton maar het lukte niet .

 

1ronde later koos ik om aan te vallen naar een groepje die even voor was en reed ik er alleen naartoe en we bleven heel de wedstrijd weg met 15 renners en met meer dan 1:30 voorsprong op het peleton .

 

Op 3 ronden van het einde begon de spanning in de kopgroep toen er eventjes kleine maneuvertjes  waren . Maar pas alles ging spatten in de voorlaatste ronde . Stan Dewulf en ik temporiseerden en kregen Cristophe Van Cauwenberge en De Bock mee in ons zog ! De samenwerking was tot op 5km van het einde ultiem ! De laatste km voelde ik mijn kans en ging 100%  aan maar voelde dat er iemand sterker was en viel achter mij aan en zo solo ging naar de overwinning . Proficiat Stan !

 

Ik probeerde nog het gat te dichten maar De Bock sprong nog eens weg uit mijn wiel door niet meer over genomen te hebben de laatste 500m

 

Ik werd heel mooi 3e en kan tevreden terugblikken ! IMG_3839 IMG_3841

 

14 thoughts on “3e plaats in Zandbergclassic

  1. binance new listings

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  2. gate io

    After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don’t know if you’re free? I would like to consult with you. thank you.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *