Verslag Heuvelland classic te Kemmel

Gisteren stond de Wedstrijd te kemmel op het programma !

 

Eerst moesten we een grote ronde van 31km afleggen met daarin de Zwarte berg , rode berg , monteberg en de mesenberg ! In deze grote ronde was er niet veel gebeurt maar het was wel een heel snel tempo die werd afgelegd !

 

Na die grote ronde reden we met 30 renners in totaal weg en bleven ook voor ! na de aankomst was er een ontsnapping van 8 renners waarbij 2 ploegmaten ! Ik reed goed vooraan in de groep en probeerde op alles te springen wat ik maar kon om de ploegmaten vanvoor te laten voorblijven ! De voorlaatste ronde op de achterkant van de kemmel reed ik alleen samen met Ciske Aneca nog weg en strandde op 10sec van de kopgroep en werd heel mooi 10e in deze interclub !

2 thoughts on “Verslag Heuvelland classic te Kemmel

  1. Log in

    I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Log in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *