Verslag pk tijdrijden + pk Rollegem 9april

Gisteren stond het Provenciaal kampioenschap tijdrijden op het programma te Ruddervoorde-Baliebrugge .

De tijdrit werd gereden over 3ronden van 8km samen goed voor 24 km tegen de klok .

 

Al snel bleek dat de wind een belangrijke rol ging spelen , de wint zat net in het slechtste voordeel . Na goed te hebben opgewarmd startte ik en voelde ik in het begin van de tijdrijd dat de benen vrijgoed in orde waren . Na goede richtlijnen van mijn vader en ploegleider Benny reden we de 1e 2e en aankomst klokten we met de beste tussentijd af , ik had een eindtijd van 0:31:38,22 met een gemiddelde snelheid van 45,6km/u.

 

Ten slotte was dit goed voor de 7e plaats van 34 renners .Als 1e jaars belofte ben ik enorm tevreden met dit resultaat !

 

————————–

Morgen (9april) kom ik aan de start van het provenciaal kampioenschap op de weg te Rollegem !

 

Er zijn 12 ronden van 12,5 km ! het startuur wordt gegeven om 14u !

image imageimage

One thought on “Verslag pk tijdrijden + pk Rollegem 9april

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *