Schoonmaakbedrijf Cleaning Professionals,

Binnen uw regio ‘Met glans de beste’!

Als ambitieus schoonmaakbedrijf in België hebben we met dit statement maar meteen onze ambities weergegeven.

We realiseren ons dat we met dit motto een geweldige last op de schouders van onze bedrijven en onze medewerkers leggen. Belofte maakt immers schuld. Maar we zijn er stellig van overtuigd dat we die last ook kunnen dragen. Goed zorgen voor haar medewerkers zit Cleaning Professionals in de genen. Het opleiden en begeleiden van haar medewerkers is een vanzelfsprekendheid. Communicatie binnen de bedrijven van Cleaning Professionals geniet een hoge prioriteit. Bovendien wordt schoonmaken gewaardeerd als een prachtig vak. Door al deze factoren is Cleaning Professionals ook echt in staat haar belofte waar te maken.

Cleaning Professionals biedt een groot gamma van schoonmaak en andere facilitaire diensten aan. Met regionale kantoren in Kortrijk (Wevelgem),St Niklaas, Erembodegem, Dendermonde, Antwerpen, Mechelen,, Zandhoven en Oostende is Cleaning Professionals in een groot gedeelte van Vlaanderen aanwezig.

Het is onze ambitie om tot de top van Belgische schoonmaakorganisaties te behoren. Daaraan willen we werken met man en macht, van hoog tot laag, elke week, elke dag, elk uur opnieuw!

Daag ons uit om het u te komen bewijzen! Onze medewerkers staan voor u klaar, gemotiveerd tot op het bot! Wij laten u gegarandeerd het verschil zien tussen ‘glimmen’ en ‘Met Glans de Beste zijn’.

Marco Apers en Luc van de Voorde
Gedelegeerd Bestuurders