Einde Seizoen !

Beste Supporters,

Gisteren heb ik mijn laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met Parijs-Tours.
Ik werd 44e in het dagklassement. In een gevaarlijke finale met veel gevaarlijke bochten en valpartijen werd het moeilijk om Op te schuiven tot aan de beslissende hellingen. Ik kon nog solo naar een 2e groepje rijden die spurtte voor de 25e plaats. Ik sloot aan op 1km van het einde en werd 44e in de spurt van mijn groep!

Hiermee zit het seizoen ten einde. Ik kan terugblikken op een seizoen waarmee ik heb bewezen dat ik mijn mannetje kan staan in het hooggebergte en in rondewedstrijden ( meerdaagse), maar dat ik ook goed weg kan in eendagkoersen (Parijs-Roubaix – Lombardije – Ardense pijl) Ik wil mijn voltallige ploeg EFC-LR-Vulsteke bedanken voor hun vertrouwen en verzorging die ze mij gaven ! zonder hun kon ik zeker niet zo’n prachtig programma rijden!

Ik wil vooral mijn ouders, familie, vriendin Eveline, en vrienden bedanken voor hun steun, vertrouwen, geloof en liefde die ze mij gaven tijdens elke wedstrijd!

Tot slot wil ik mijn voltallige supportersclub en supporters bedanken om elke wedstrijd er te staan voor mij en hun vertrouwen in mij! Graag tot volgend jaar, het jaar om mij te bewijzen dat ik klaar ben om mijn plaats te willen zetten bij een dicht profcontract !

Tot Volgend jaar !! ( Vergeet niet voor kaartjes te bestellen voor mijn 6de Eetfestijn op 2 December)

3 thoughts on “Einde Seizoen !

  1. 返佣计划

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *