Parijs Tours

Beste supporters,

Gisteren werd ik 31e in de GP Jules Vanhevel, Door de vele aanvalspogingen in het begin probeerde ik telkens mee te gaan in de ontsnappingen maar toen de juiste aanval vertrok, waren mijn cartouches al verschoten. Dit nemen we mee naar de volgende wedstrijd! Het gevoel en de conditie is nog altijd in orde! Dit nemen we mee naar komende zondag !

Komende zondag 8oktober staat mijn laatste wedstrijd van het seizoen op het programma.
Ik zal starten in Parijs Tours ( UCI ) Voor de Beloften! De wedstrijd is 189km lang en gaat van Bonneval naar Tours.
De start is voorzien om 11u30!

4 thoughts on “Parijs Tours

  1. Rik Desmet

    Nog een laatste keer in 2017 alles geven, dan klaarstomen voor 2018, een belangrijk jaar. Groeten en succes, Rik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *