8e Plaats in Zanbergclassic

Gisteren werd ik 8e in de Zandbergclassic te Harelbeke.

Na een hele wedstrijd aan te vallen, werd er toch een schifting gevormd op 40km van de finish die standhield tot aan de meet. Op 3 ronden van het einde slaagde ik erin om samen met 7 andere renners te ontsnappen. Zowat iedere ronde werd er nog een aanval geplaatst maar geen enkele daarvan bleef uit de greep van onze groep. De laatste Km deed ik mijn alles of nietspoging, op een ogenblik bleek het te werken maar op 400m van de finish was het verhaal voorbij.

Ik werd uiteindelijk 8e van mijn groep en kan tevreden terugblikken met mijn conditie voor De Piccoli Giro Di Lombardia

One thought on “8e Plaats in Zanbergclassic

  1. Georges Ditillieu

    Dikke proficiat Bjarne en nu hopen op een mooie afsluiter in de ronde van Lombardije , wij duimen voor U

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *