Beste supporters,

Gisteren werd er in het Antwerpse Stabroek het kampioenschap Het kampioenschap van België verreden. Er stonden 170 renners aan de start. Er werden 176km afgelegd, verdeeld over 12 ronden van 14km met daarin 2 kasseistroken van 500meter elk. Het was een zware en snelle wedstrijd die al snel beslist werd toen er 25 renners in de aanval trokken met daarbij 3ploegmaten. Ik reed mijn koers tot op de voorlaatste ronde uit in het peleton. Op 14km van de streep kreeg ik een lekke achterband. Ik kreeg hulp van een ploegauto maar kon mijn schade niet meer inhalen en werd zo afgevlagd.

Een tegenslag die mij niet afschrikt om volgende weken mijn zinnen te zetten op mijn hoofddoel dit jaar ! De Tour Du piëmont Pyrineeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *