Dag 4 Tour De Namur

Gisteren stond er de 3e etappe van de Ronde Van Namen op het programma
Deze etappe werd verreden van Couvin naar Doische over een afstand van 151km met een paar zware hellingen onderweg!
In de beginfase had ik last van mijn heup door de val van eergisteren en moest ik flink doorbijten om erdoor te geraken tot op het einde. Ik kon doorbijten en zo gingen we met 35-tal renners naar de finale. Op het einde reden 3renners weg en zij gingen strijden om de zege.

In onze groep reed Nico nog weg op het einde, ik liet een gat vallen en zo kon Nico 4e worden. In een zware spurt werd ik 11e in totaal en sta ik nu 14e algemeen in het klassement !

Vandaag staat de individuele tijdrit op het programma van 13kilometer te Jemeppe-Sur-Sambre!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *