Programma Juni, Juli 2017

Hallo beste supporters,

Op dit moment zit ik in mijn jaarlijke rustperiode om mij optimaal voor te bereiden op het 2e deel van het seizoen.
Mijn 1e helft was een periode met veel mooie momenten en successen, maar enkele tegenvallers ook waaruit ik veel heb geleerd en zal meenemen naar het 2e deel toe!

mijn programma ziet er als volgt uit:

– 27Juni zal ik starten in het avondcriterium te Nieuwpoort.
– 2Juli start ik in de ploegentijdrit te Borlo (Limburg). Deze ploegentijdrit telt mee voor de Topcompetitie.
– Van 12 tot 16 juli neem ik voorde 1e keer deel aan de Giro Valle d’Aosta in Italie, een internationale (UCI) rittenwedstrijd op het hoogste niveau.

Eerst en vooral wil ik enkele belangrijke personen bedanken voor hun vertrouwen en steun die ze mij gaven in mijn 1e seizoensperiode. Ik wil mijn ouders, vriendin en voltallige familie bedanken voor hun opoffering, steun en vertrouwen die ze mij gegeven hebben. Daarnaast wil ik mijn vrienden, supporters en ploegmaten bedanken voor hun steun, opoffering en moed! En tot slot wil ik het voltallige EfC-LR-Vulsteke Team bedanken voor hun vertrouwen en voor de kansen die ze mij geven ! Nu eerst de volledige focus op mijn examens en hopelijk tot snel weerzien.

17.365 thoughts on “Programma Juni, Juli 2017

 1. Ankara Tuvalet Lavabo Kanal Açma

  Ankara Tuvalet Lavabo Kanal Açma | Ankara Kanal Açma firması olarak kırıp dökme işlemi yapmadan hem ortama zarar vermezler, hem de borulara zarar vermeden sorunu kökünden çözerler. Teknolojik gelişmeler ışığında artık kimse eski yöntemle tuvalet tıkanıklıklarını açmamaktadır. Ankara Kanal Açma firması olarak kırmadan tuvalet tıkanıklığı açan firma personellerinin oldukça dikkatli ve daire içerisinde hiçbir yere zarar vermeden tuvalet tıkanıklığı açma işlemini yapmaları gerekmektedir. Kırmadan tuvalet tıkanıklığı açmak için personellerin deneyimli olması kadar kullanılan ekipmanların da sağlam ve düzenli olması da çok önemlidir.

 2. Как продавать через интернет: идеи

  Запреты, связанные с классовой разобщенностью, довольно остро переживаются человеком.

  Конечно же, это приводит к зависти
  так называемым привилегированным классам и желанию любыми
  возможными способами завладеть этими привилегиями.

  Такое несовершенство человеческой культуры рано или поздно вызовет необратимые последствия.

  Как только неудовлетворенное большинство откажется поддерживать эту культуру своим трудом, не получая от нее благ, доступных отдельным классам, оно свергнет существующую культуру, откажется быть ее носителем.
  Как продавать через интернет: идеи

 3. Ankara Tuvalet Tıkanıklığı

  Ankara Tuvalet Tıkanıklığı | Ankara Tuvalet Tıkanıklığı açan firma personellerinin oldukça dikkatli ve daire içerisinde hiçbir yere zarar vermeden tuvalet tıkanıklığı açma işlemini yapmaları gerekmektedir. Kırmadan tuvalet tıkanıklığı açmak için personellerin deneyimli olması kadar kullanılan ekipmanların da sağlam ve düzenli olması da çok önemlidir.