Programma Juni, Juli 2017

Hallo beste supporters,

Op dit moment zit ik in mijn jaarlijke rustperiode om mij optimaal voor te bereiden op het 2e deel van het seizoen.
Mijn 1e helft was een periode met veel mooie momenten en successen, maar enkele tegenvallers ook waaruit ik veel heb geleerd en zal meenemen naar het 2e deel toe!

mijn programma ziet er als volgt uit:

– 27Juni zal ik starten in het avondcriterium te Nieuwpoort.
– 2Juli start ik in de ploegentijdrit te Borlo (Limburg). Deze ploegentijdrit telt mee voor de Topcompetitie.
– Van 12 tot 16 juli neem ik voorde 1e keer deel aan de Giro Valle d’Aosta in Italie, een internationale (UCI) rittenwedstrijd op het hoogste niveau.

Eerst en vooral wil ik enkele belangrijke personen bedanken voor hun vertrouwen en steun die ze mij gaven in mijn 1e seizoensperiode. Ik wil mijn ouders, vriendin en voltallige familie bedanken voor hun opoffering, steun en vertrouwen die ze mij gegeven hebben. Daarnaast wil ik mijn vrienden, supporters en ploegmaten bedanken voor hun steun, opoffering en moed! En tot slot wil ik het voltallige EfC-LR-Vulsteke Team bedanken voor hun vertrouwen en voor de kansen die ze mij geven ! Nu eerst de volledige focus op mijn examens en hopelijk tot snel weerzien.

2 thoughts on “Programma Juni, Juli 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *