Verslag Parijs-Roubaix

Beste supporters,

Vorige zondag stond ik aan de start van de hel van het noorden : Parijs-Roubaix.
Er werd 182km verreden over 17 bekende kasseistroken in en rond het noorden van Frankrijk.
Ik kon mij al vanaf de eerste kasseistrook goed vooraan postten en herstelde snel.

Op De Carrefour de l’Arbre was er een schifting met enkele renners waardoor er 18 renner voorop geraakten waardoor mijn ploegmaat Jordi. Ik hield vooraan post in de 2e groep en besloot op 10km van het einde ( net voor de kasseistrook Hem ) een aanval te plaatsen om te proberen de 1e groep in te halen.

Ik kreeg 1 metgezel mee en samen reden wij naar de piste van Roubaix! Het was een zalig gevoel om als 20e over de streep te rijden in Parijs-Roubaix! Hopelijk kan ik deze ervaring meenemen naar de volgende jaren toe!

2 thoughts on “Verslag Parijs-Roubaix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *