Verslag Omloop van het Waasland

Beste supporters,

Gisteren stond ik aan de start van de profkoers Omloop van het Waasland.
Het was een heel snelle wedstrijd met maar liefst een gemiddelde snelheid van 45km/u over 170km.
Na een goede 10km kwam de eerste en juiste goede vroege vlucht op gang met daarbij ex-ploegmaar Lindsay De Vylder die een hele sterke wedstrijd reed.De vluchters hadden een maximum voorsprong van 2″30′.
De eerste 3passages in en rond Lokeren waren heel nerveus, maar ik kon mij telkens goed vooraan handhaven en had een goed gevoel bij het ingaan van de 8 plaatselijke ronden in Kemzeke.
De renners van Pauwels Sauzen – Vastgoedservice reden de hele finale op kop om de vluchters in te rekenen en deden dat in de laatste 5km. Ik deed samen met onze ploeg ook een deel van het kopwerk om de vluchters in te rekenen voor C├ędric en Sasha mee te kunnen laten doen voor winst. De laatste kilometer was een loodzware om je goed te kunnen positioneren maar ik hield stand en spurtte nog naar een mooie 22e plaats op 150 renners. Ik ben heel tevreden met dit resultaat en het gevoel, en hopelijk kan ik dit nu doortrekken naar komende wedstrijden.

One thought on “Verslag Omloop van het Waasland

  1. Ideable

    cialis 5 mg best price usa FDA- approved Indications include treatment of breast cancer in both females and males, adjuvant treatment of breast cancer after patients have completed their primary treatment with surgery and radiation, treatment of female patients with ductal carcinoma in situ non- invasive breast cancer after surgery, and radiation to reduce the risk of invasive breast cancer, and breast cancer risk reduction in certain patients at high risk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *