Flandrienwedstrijd GP Steve Vermaut

Beste supporters,

Gisteren stond ik aan de start van de Interclub GP Steve Vermaut te Ichtegem.
Het beloofde een zware wedstrijd te worden met barslechte weersomstandigheden, die de wedstrijd loodzwaar maakte.

Aan de start stond ik met mijn ploegmaten goed gegroepeerd om samen iets te kunnen forceren van in het begin. Het zou al na de officiƫle start kunnen gebeuren door de sterke zijwind. En dat werd ook zo. Na 2km was het al een langgerekt peleton die in stukken brak en zo nooit meer ging terugkomen vooraan de koers. Ik was samen met al mijn ploegmaten vooraan op post en reden met een groep van ongeveer 20 renners weg opweg naar diksmuide om de grote ronde van 60km af te werken. De samenwerking verliet heel vlot en zo kon er niemand meer terugkeren naar de voorposten.

Nadat de hevige regen voorbij was, werdt het voor ik en veel renners moeilijker en moeilijker om vlot door te rijden door de koude wind. Maar alles werkte heel goed vooraan bij ons. Maar net voor het ingaan van de plaatselijke ronde gebeurde iets wat velen niet graag hadden. Bij het inrijden van de plaatselijke ronden moesten wij wachten om de passage van de profrenners te laten doorgaan. Na 10min stil te staan konden we weer vertrekken maar dan had iedereen al redelijk koud opnieuw. In de plaatselijke ronden maakte ik een fout door iets te ver vanachter te zitten in een afdaling en op een stuk zijwind en heb ik zo de rol moeten lossen door een kleine fout van mijzelf. Ik probeerde nog met een groepje door te rijden en kon gelukkig nog heel de wedstrijd doorrijden met een groep van 6 achter de koplopers. De laatste passage aan de kasseien van de lookhuisstraat kon ik samen met 2 metgezellen nog aanvallen en zo spurten voor de 13e plaats. Er zat nog redelijk wat op maar begon laat te spurten en werd ik 3e van mijn groep en in totaal 16e van de 22renners die hebben uitgereden van in totaal 150 renners .

Ik ben zeer tevreden met dit resultaat maar jammer genoeg maakte ik een klein foutje die daardoor mijn mooi resultaat in het water liet vallen.
Het gevoel is beter en beter aan het worden met de wedstrijden en zo kan ik uitkijken naar de weken die komen

2 thoughts on “Flandrienwedstrijd GP Steve Vermaut

  1. advinnina

    ACh induced membrane responses in vascular endothelial cells that have been reported vary between preparations from a sustained hyperpolarization to a transient hyperpolarization followed by a depolarization; the reason for this variation is unknown how much does cialis cost

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *