Verslag wedstrijd oostduinkerke + eernegem

Vorige Donderdag stond de regionale wedstrijd te oostduinkerke ( GP Robert Legein ) op het programma .

 

Een heel mooie omloop en een snel parcours was het . Met 17 ploegmaten zijn we van start gegaan ! Iedere ronde was er een aanval van ons en probeerden wij  zo goed mogelijk samen te werken ! Na halfweg koers reed ik eens weg met 5 anderen maar na 2 ronden was het afgelopen . Iets later gingen jordi , Piet en Guillaume in de aanval en bleven zo weg en konden de overwinning grijpen binnen de ploeg ! Ik viel nog veel aan vanachter maar het werd een spurt voor een verre ereplaats .. Ik werd 15 e

 

De Zaterdag nadien reed ik te eernegem ! de start was om 15u . op mijn trainingsparcours en dicht bij huis was dit een mooie wedstrijd voormij .

 

we stonden met ongeveer 60renners aan de start

 

Al vanaf de 1e ronden werd er hevig doorgefietst zodat we na 1u een gemiddelde van 45km/uur  hadden . Ik ging iets later op pad met 2 anderen maar we hielden maar 3 kleine ronden stand . Iets halfweg reden 2 renners weg en bleven de hele wedstrijd voorop ! Ik kreeg dan nog te maken met pech door mijn achterdeillareur die het begaf en ik kon zo enkel op mijn 11e versnelling rijden en ook enkel op het grote of kleine binnenblad schakelen .. enkele keren probeerde ik iets te forceren maar nooit kreeg ik hulp en zo gingen we weer naar een 2e groepsprint waar ik daarin 11e werd en 13e in de wedstrijd

 

One thought on “Verslag wedstrijd oostduinkerke + eernegem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *