Verslag IC Reningelst

Deze donderdag 28juli stond de internatie te Reningelst op het programma !

Over een afstand van 156km moesten we 13 ronden van 12,2km

 

Na een volle ronde constant vanvoor aan te vallen op me niet te laten verassen werd er na de 2e ronde een aanval ingezet van 16renners en even later een achtervolgende groep van 13renners .. Ik heb jammer geboeg de boot gemist en heb heel de wedstrijd achter de feiten gereden jammer genoeg ,

 

Op het laatste kon ik nog een aanval op poten zetten met 8renners en kon zo naar een 41e plaats spurten !

13 thoughts on “Verslag IC Reningelst

  1. vent crypto

    Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *