verslag wedstrijd Westrozebeke

Op woensdag 20juli stond ik aan de Start van de wedstrijd te Westrozebeke .

 

Er moesten 17 ronden worden afgelegd van om en bij de 6km ( in totaal 114km ) !

 

Ik zag deze wedstrijd als training voorheb komend weekend en probeerde af en toe rustig te houden maar ook goed door en mee te koersen . Enkele keren kon ik voor een ronde of 2 meegaan met een groepje maar na 1 Ronde was de groep altijd teniet gedaan . In de spurt kon ik mij plaatsen voor de bocht als 10e maar ik wou fors optrekken en schoot jammer genoeg uit mijn klikpedaal .. resultaat 40e

 

Ik ben dan nog naar huis gereden en had een mooie trainingsdag en flink wat uren in de benen !

 

  1. Op naar dit weekend! image

2 thoughts on “verslag wedstrijd Westrozebeke

  1. blz coin nedir

    Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *