Vorige zondag stonden we in het Limburgse Borlo voor het Belgisch Kampioenschap ploegentijdrijden .Er moesten 3 ronden afgelegd worden van 15km , dus goed voor 45km tegen de klok!!

 

Om 15u31 was ons startschot gegeven . Alles verliep de eerste ronde heel vlot en de snelheid was enorm hoogn. Na 1 ronde heel goed en perfect rond te draaien kreeg ploegmaat Cedric Beullens jammer genoeg pech met een lekke band maar heeft toch een uitstekende tijdrit gereden ! De 2e ronde was ook goed afgewerkt en toen reden wij nog met 4 renners de laatste ronde in . De laatste ronde hadden we iets minder snelheid door het volle bak geven van de ronde ervoor . Op het laatste kreeg ik het op het vlakke moeilijk door de snelheid en de kracht van de oudere renners van de ploeg maar beet door en kwam over de streep als 4e en beslissende tijd . 

 

Na een lange tijd hoorde we dat we brons hadden gehaald en iedereen was heel blij !

Iedereen heeft fantastisch gewerkt ( Christophe Noppe , Jordi Warlop , Piet Allegaert , Cedric Beullens , Guillaume Seye ) ! dikke proficiat aan de ploeg voor hun verzorging en hulp ! image

 

One Comment on “Brons op BK Ploegentijdrit

  1. Mooi groepje van top wielrenners !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *