1e seizoensdeel samenvatting

Voor mij zit het 1e seizoensdeel er op . Ik kan heel tevreden terugblikken naar mijn voorjaar geweest ! Met mijn 1e overwinning bij de beloften te Pittem , een 10e plaats in de Tour De La Manche , 9e in Barentin Boucles D’Laustreberthe en een hele mooie 12e plaats op het BK tijdrijden te Borlo is dit als 1e jaars belofte een heel mooi voorjaar ! Ik wil Efc-Etixx bedanken voor de kansen die zij mij nu al hebben gegeven en in hun geloof in mij !

 

 

Ik kijk er nu al naar uit om te starten in mijn 2e seizoensdeel ! Met behulp van mijn trainer Matthias Boetens van Pulso-Preventielab hebben we ervoor kunnen zorgen om mij tiptop in orde te zetten voor de voorbije weken ! Ik wil mijn vriendin, de Ploeg , ouders , familie , vrieden bedanken voor hun inzet en steun die zij mij geven en voor hun vertrouwen !!

2 thoughts on “1e seizoensdeel samenvatting

  1. Gobeyn

    Proficiat voor het eerste deel , ben benieuwd naar het tweede deel me steun heb je alvast!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *