1e seizoensdeel samenvatting

Voor mij zit het 1e seizoensdeel er op . Ik kan heel tevreden terugblikken naar mijn voorjaar geweest ! Met mijn 1e overwinning bij de beloften te Pittem , een 10e plaats in de Tour De La Manche , 9e in Barentin Boucles D’Laustreberthe en een hele mooie 12e plaats op het BK tijdrijden te Borlo is dit als 1e jaars belofte een heel mooi voorjaar ! Ik wil Efc-Etixx bedanken voor de kansen die zij mij nu al hebben gegeven en in hun geloof in mij !

 

 

Ik kijk er nu al naar uit om te starten in mijn 2e seizoensdeel ! Met behulp van mijn trainer Matthias Boetens van Pulso-Preventielab hebben we ervoor kunnen zorgen om mij tiptop in orde te zetten voor de voorbije weken ! Ik wil mijn vriendin, de Ploeg , ouders , familie , vrieden bedanken voor hun inzet en steun die zij mij geven en voor hun vertrouwen !!

134 thoughts on “1e seizoensdeel samenvatting

 1. Gobeyn

  Proficiat voor het eerste deel , ben benieuwd naar het tweede deel me steun heb je alvast!!

 2. mp3 juice

  If you want to grow your know-how only keep visiting this
  website and be updated with the most up-to-date gossip posted here.

  Feel free to surf to my webpage: mp3juice

 3. graliontorile

  An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 4. Contract Development Kit

  Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

 5. 6680

  Do you ind iff I quotee a coupke of your posts as long
  ass I provide credit and sources back tto our
  website? My websitre iis iin the very saje niche as yours andd myy visitors woyld definitely benefit from a lot of the information you provide here.
  Please llet mee know iff thiis alrjght withh you. Manny thanks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *