Verslag Triptique Ardennais

Van 19 tot 22mei heb ik deelgenomen aan de Triptique Ardennais ! een heel zware maar leerrijke ronde ! Het was immers een boeiend deelnemersveld met onder meer veel profrenners die aan de start kwamen ! met maar liefst 189 renners aan de start !

RIT 1 vond de proloog plaats op een militaire kazerne , het was een heel gevaarlijk parcours .. 5km met in totaal 31 bochten voor de boeg ! ik kon héél goed de bochten inschatten en perfect de tijdrit verdelen en werd mooi 26e in de proloog !

RIT2  stond de 2e rit op het programma ! 147km in de ardense streek ! Al van in de start was het de kraan open met een snel gemiddelde het eerste uur . Ik kon mij goed voorin houden in het peleton en dat deed ik ook heel de wedstrijd zo ! ongeveer halfweg reden wij met het EFC-ETIXX blok samen met Lotto-Soudal een stevig tempo om de kopgroep niet te ver te laten rijden , maar jammer genoeg waren de vogels gaan vliegen . op de laatste helling ongeveer  viel ik aan met Kevin Pauwels en reden we naar een klein groepje die eerder wegreed en we bleven nog net voor het peleton aan de finish ik werd nog mooi 31e

 

RIT 3a – en 3b was , en ging een zware dag worden . Eerst 74km in het Duitse front afleggen , en in de namiddag 97km rijden in de heuvelachtige streek rond Eupen .

Rit 3a = Een snelle wedstrijd met veel aanvallen en snelheid in het eerste uur , na 50km was het gevoel veel beter en kon zelf nog veel aanvallen op het laatste klimmetje maar er was niets aan te doen door de controle van Veranda’s Willems, in de massasprint heb ik mij heel goed kunne  plaatsen en mooi 21e kunnen worden

Rit 3b = Was een beetje minder in het begin door de zware benen , maar al later bleek dat het gevoel weer beterde op de beklimming van de 10km lange Signal de Botrange , in de afdaling naar Eupen hield ik mij heel goed vooraan om de nodige valpartijen te vermijden , op de beklimming van de kathelerberg( een stuk van 400m aan +/- 20% Kwam ik heel vooraan boven en wist ik dat het gevoel goed zat . De 1e keer de beklimming van de Edelstrasse naar het voetbalveld van Eupen toe was het iets zwaarder dan ik dacht maar het voelde goed en ik kon nog goed doorrijden , de laatste km op de edelstrasse kon ik goed postvatten en reed nog alles uit mijn lijf om nog de top 30 te kunnen halen en werd héél schoon 23e nog !

Rit 4 = Dit was de koninginnenrit van de Triptique , Op de Vequee was het tempo stevig maar goed en kon eigenlijk heel de wedstrijd goed vooraan post vatten op de klim buiten categorie was het eventjes moeilijk doordat er renners voor mij stil vielen en ik moest omrijden en zo plaatsen verloor .. maar ik keerde rap terug naar de voorpost en kon nog met een man of 60 de laatste 4 plaatselijke ronden aanvangen . Deze waren ook niet van de makkelijkste .. 2x een beklimming van 1e en 2e categorie , met daarbij een hondenweer en gevaarlijke afdalingen was het niet zonder gevaar .. De voorlaatste ronde gingen we de afdaling in en net voor de bocht ging mijn ploegmaat ( ook jammer genoeg Piet Allegaert en Jorden De Haes ten val gekomen ) aan het slippen en viel 20meter voor mij , waardoor een paar renners voor mij ook uitgleden kon ik niet meer ontwijken en viel ook tegen het asfalt .. Ik stond direct op en probeerde alles eraan te doen om het peleton in het zog te krijgen maar tevergeefs strandde ik op een klein minuutje van de groep .. Ik werd wel nog heel mooi 40e op 170 renners

Ik kan enorm tevreden terugblikken op deze ronde . Ook werd ik mooi 36e in het algemene klassement ! en 18e belofte ! het was een enorme ervaring en voor herhaling vatbaar !

Maxime de poorter moest jammerlijk genoeg opgeven door pijn in de rug maar reed sterk !

Jorden de haes werdt mooi 35e in het AK !

Piet Allegaert strandde mooi 2e in rit 3a na laurens sweeck ! proficiat !

Herman Vanhoucke kamergenoot had goede moraal voor de start en kon nog tot de laatste dag doorzetten maar moest jammerlijk genoeg opgeven door zadelpijn

Michael cools reed een hele mooie ronde

 

BEDANKT AAN HET EFC-ETIXX TEAM VOOR DE MOOIE EN PRACHTIGE BEGELEIDING !!

184 thoughts on “Verslag Triptique Ardennais

 1. knudde tom

  Wat een mooie prestatie, bewijst dat je veel potentieel hebt een beloning voor het dagelijkse trainingswerk

 2. graliontorile

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 3. MichaelkEn

  To understand true to life dispatch, dog these tips:

  Look fitted credible sources: https://www.wellpleased.co.uk/wp-content/pages/which-technique-is-the-most-effective-for.html. It’s important to secure that the news origin you are reading is reputable and unbiased. Some examples of virtuous sources subsume BBC, Reuters, and The Fashionable York Times. Read multiple sources to pick up a well-rounded understanding of a discriminating info event. This can improve you carp a more over paint and dodge bias. Be aware of the angle the article is coming from, as even reputable report sources can have bias. Fact-check the gen with another commencement if a expos‚ article seems too unequalled or unbelievable. Always pass unshakeable you are reading a known article, as scandal can substitute quickly.

  Close to following these tips, you can become a more aware of dispatch reader and best apprehend the cosmos here you.

 4. Jarvisexpag

  Бурение скважин на водичку – этто процесс образования отверстий в течение подсолнечной для извлечения находящийся под землей вод. Настоящие скважины утилизируются для хозпитьевой вода, сплав растений, промышленных нищенствования а также остальных целей. Процесс бурения скважин подсоединяет в течение себе использование специального оснащения, такового яко буровые установки, тот или иной проникают в течение матушку-землю да создают отверстия: https://diigo.com/0tqgfc. Настоящие скважины элементарно имеют глубину от пары десятков ут нескольких сторублевок метров.
  Через некоторое время создания скважины, доки объезжают стресс-тестирование, чтобы определить ее производительность а также качество воды. Затем щель снабжается насосом равным образом противными системами, чтобы создать условия хронический подступ ко воде. Эмпайр скважин сверху воду выказывается важным процессом, который дает обеспечение доступ буква прямою питьевой вона и еще используется в течение разных отраслях промышленности. Однако, этот процесс что ль иметь отрицательное суггестивность на брать в кольцо среду, поэтому что поделаешь хранить соответствующие правила да регуляции.

 5. Angelclesk

  Бурение скважин на водичку – этто эпидпроцесс создания отверстий в течение свете для извлечения подземных вод, кои могут применяться для разных целей, начиная питьевую водичку, увлажнение растений, индустриальные нищенствования а также другие: https://penzu.com/p/5aaa7eda. Чтобы бурения скважин используют специальное оборудование, таковское как бурильные агрегата, коим проникают на подлунную и еще создают отверстия глубиной через пары 10-ов до пары сотен метров.
  После создания скважины проводится стресс-тестирование, чтоб разведать ее производительность а также качество воды. Через некоторое время скважина оборудуется насосом и еще противными доктринами, чтобы вооружить постоянный приступ ко воде. Хотя эмпайр скважин на воду играет хорошую роль в течение обеспечивании доступа буква истой хозпитьевой восе и утилизируется в течение различных секторах экономики индустрии, текущий эпидпроцесс может оказывать негативное суггестивность на находящуюся вокруг среду. То-то необходимо наблюдать должные философия а также регуляции.

 6. DanielHak

  Europe is a continent with a on easy street representation and mixed culture. Life in Europe varies greatly depending on the countryside and область, but there are some commonalities that can be observed.
  Harmonious of the defining features of memoirs in Europe is the influential moment on work-life balance. Uncountable European countries have laws mandating a guaranteed amount of vacation speedily seeking workers, and some experience yet experimented with shorter workweeks. This allows in place of more time emptied with family and pursuing hobbies and interests.
  https://recreationrvsales.com/pgs/anna-berezina-s-upcoming-visit-to-the-czech.html
  Europe is also known in support of its invaluable cultural heritage, with numberless cities boasting centuries-old architecture, astuteness wiles, and literature. Museums, galleries, and reliable sites are profuse, and visitors can bury themselves in the narrative and background of the continent.
  In increment to cultural attractions, Europe is haunt to a wide multiplicity of not incongruous beauty. From the expressive fjords of Norway to the sunny beaches of the Mediterranean, there is no lack of numbing landscapes to explore.
  Of ambit, soul in Europe is not without its challenges. Many countries are grappling with issues such as takings incongruence, immigration, and public instability. At any rate, the people of Europe are resilient and obtain a extended experience of overcoming adversity.
  Overall, life in Europe is rich and diversified, with something to advance since everyone. Whether you’re interested in retailing, culture, temperament, or only enjoying a good work-life steadiness, Europe is a titanic place to request home.

 7. DavidVow

  Positively! Find information portals in the UK can be awesome, but there are tons resources accessible to help you mark the unmatched in unison because you. As I mentioned in advance, conducting an online search representing https://oksol.co.uk/wp-content/pages/reasons-for-kaitlin-monte-s-departure-from-fox-26.html “UK news websites” or “British news portals” is a pronounced starting point. Not one desire this chuck b surrender you a comprehensive tip of hearsay websites, but it intention also lend you with a improved understanding of the common communication landscape in the UK.
  Once you be enduring a liber veritatis of potential rumour portals, it’s prominent to evaluate each sole to determine which upper-class suits your preferences. As an case, BBC Intelligence is known quest of its objective reporting of information stories, while The Trustee is known pro its in-depth opinion of bureaucratic and social issues. The Self-governing is known for its investigative journalism, while The Times is known in search its work and finance coverage. By entente these differences, you can select the rumour portal that caters to your interests and provides you with the rumour you call for to read.
  Additionally, it’s quality considering neighbourhood despatch portals with a view specific regions within the UK. These portals lay down coverage of events and scoop stories that are akin to the область, which can be specially helpful if you’re looking to safeguard up with events in your local community. For occurrence, shire good copy portals in London number the Evening Pier and the Londonist, while Manchester Evening Scuttlebutt and Liverpool Reflection are stylish in the North West.
  Inclusive, there are many bulletin portals available in the UK, and it’s high-level to do your experimentation to unearth the one that suits your needs. By evaluating the contrasting news programme portals based on their coverage, variety, and article standpoint, you can decide the individual that provides you with the most fitting and captivating low-down stories. Good fortunes with your search, and I anticipate this information helps you find the just right expos‚ portal suitable you!

 8. 7970

  Hi, I do thinkk thiis iis a grea website. I stumblewdupon itt 😉 I will rreturn nce again since I bookmarkked
  it. Money aand freedom iis thhe brst waay too change, may youu be ridh and conyinue tto
  guid orher people.

 9. Wind Miner K9

  I like the valuable info you supply on your articles. I will bookmark your blog and take a look at once more here regularly. I’m reasonably certain I’ll be told many new stuff proper here! Best of luck for the following!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *