Op woensdag 11mei ben ik vertrokken vanuit Thuisstad Torhout en ben met de fiets doorgereden naar het Oost-Vlaamse boekhoute om er daar te rijden en mee te nemen als training . 

 

Er stonden 14ronden voor de boeg van 8,5km (117km) de start was om 17u .

 

Al in het begin waren de benen wat minder door de training ervoor , maar voelde mij redelijk fris . Ook het parcours was heel mooi verdeeld over 3grote lange rechte wegen waar de wind een rol speelde .

 

Na halfweg waren er van de 70 renners maar liefst 25renners meer in de frontlinie . Het was een hele snelle wedstrijd met maar liefs een gemiddelde snelheid van 45,8km/u . De laatste ronde voelde ik mij heel fris , dus probeerde ik aan te vallen op 8km van de finish . Ik voelde dat ik redelijk fris nog zat maar de harde kern van renners (caethoven,dhollander,willems) reden het gat op mij dicht en rekende mij in op 2km van de finish . In de spurt nam ik geen risico’s en kwam ik aan als 14e over de meet

One Comment on “Verslag wedstrijd boekhoute

  1. You really saved my skin with this infaomotirn. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *