Verslag wedstrijd boekhoute

Op woensdag 11mei ben ik vertrokken vanuit Thuisstad Torhout en ben met de fiets doorgereden naar het Oost-Vlaamse boekhoute om er daar te rijden en mee te nemen als training . 

 

Er stonden 14ronden voor de boeg van 8,5km (117km) de start was om 17u .

 

Al in het begin waren de benen wat minder door de training ervoor , maar voelde mij redelijk fris . Ook het parcours was heel mooi verdeeld over 3grote lange rechte wegen waar de wind een rol speelde .

 

Na halfweg waren er van de 70 renners maar liefst 25renners meer in de frontlinie . Het was een hele snelle wedstrijd met maar liefs een gemiddelde snelheid van 45,8km/u . De laatste ronde voelde ik mij heel fris , dus probeerde ik aan te vallen op 8km van de finish . Ik voelde dat ik redelijk fris nog zat maar de harde kern van renners (caethoven,dhollander,willems) reden het gat op mij dicht en rekende mij in op 2km van de finish . In de spurt nam ik geen risico’s en kwam ik aan als 14e over de meet

One thought on “Verslag wedstrijd boekhoute

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *