Verslag overwinning te Pittem

met 57renners stonden we aande start voor een warme en winderige dag te pittem .

 

De eerste paar ronden probeerde ik mij weg te steken maar al snel beloofde het een heel zware wedstrijd te worden ! na 4ronden reden we weg met 16renners .

 

Na een paar ronden niet goed rond te draaien ging iemand aan en volgde ik direct. Zo waren we dan met een renner of 9 weg . De 5-6e laatste ronde probeerde ik de forcing te voeren en moesten er 2renners bij ons afhaken .

 

Bij het ingaan van de laatste 2 ronden ging ik er vandoor ! Ik kreeg heel snel 25 seconden maar probeerde nog te relativeren dat het nog heel moeilijk ging zijn solo 20km nog te rijden , bij het ingaan van de laatste ronde had ik maar 10seconden nog . Ik wou het zeker niet afgeven en knokte ik voor elke seconde ! de laatste km wist ik pas dat het binnen was !

 

image image image image image aan de finish had ik amper 3seconden voorsprong op 2e plaats Ciske Aneca ! Ik ben enorm tevreden met deze overwinning !

One thought on “Verslag overwinning te Pittem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *