Verslag Dwars Door De Vlaamse Ardennen

Op zondag 5mei stond in Erpe-Mere de 3e editie van Dwars door de Vlaamse Ardennen op het programma .

 

Maar liefst 180km zou er moeten afgelegd worden ! met daarbij tal van ‘Vlaanderens Mooiste” hellingen ! Met meer dan 188renners stonden we aan de start voor een warme zonnige lente(zomer)dag !

 

Al na de neutralisatie werd er stevig doorgekoerst  tot aan de eerste helling van de dag , de Valkenberg ! ik kon me bij elke helling redelijk goed vooraan postvatten en kon zelf op de paterberg , trieu , taaienberg rond de 10e plaats naar boven gaan !

 

Maar na de Eikenberg sloeg het noodlot toe bij mij .. om 10e boven te komen kreeg ik te maken met een lekke band achteraan .

 

Al snel wist ik dat het einde wedstrijd was voor mij en zeker op zo’n beslissend moment . Ik kreeg 4minuten later pas mijn eerste nieuwe achterwiel en toen moest ik heel lang achtervolgen tot op de molenberg en haaghoek maar tevergeefs werd ik afgevlagd bovenaan de berendries .. ik heb niet kunnen uitrijden tot aan de finish ..

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *