Verslag BK tijdrit + programma deze week

Gisteren op zondag 1mei werdt het BK tijdrijden in vet limburgse Borlo verreden . We moesten een afstand afleggen van 29,4 km ( 2ronden ) over een heuvelzchtig parcours

In de tijdrit voelde ik mijzelf in het begin iets minder waardoor de motivatie beetje ver te zoeken was . Maar na 1 ronde voelde ik mij goed draaien en kon het tempo nog wat opkrikken .

Ik werd 12e met een tijd van 0:39:51sec met een gemiddelde snelheid van 44.6km/u  . in het totaal in mijn leeftijd werdt ik 5e . Voor de 9e plaats kwam ik maar liefst 0.2 seconden te kort .Ik ben heel blij met dit resultaat en kan tevreden terugblikken !!

 

 

Komende donderdag 5mei start ik voor mijn allereerste topcompetitie bij de beloften , Dwars door de vlaamse ardennen . Een Vlaamse klassieker over een afstand van 180 km die wordt verreden doorheen de vlaamse ardennen met maar liefst meer dan 10bekende hellingen (o.a : parterberg, eikenberg, taaienberg , trieu ,berendries enz). De start wordt gegeven om 13u te Erpe-Mere !

 

 

Vervolgens zal ik Zondag 8mei starten in de kermiskoers te Pittem !image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *