8ste in thuiskoers te torhout

We stonden met 85deelnemers aan de start en het beloofde een zware koers te worden met een hele sterke wind en 24x de beklimming van t’hoge berg erin over rondjes van 4,8km !

 

vanaf het begin was het goed postvatten vooraan  door de sterke zijderwind op een curciaal moment . na 2ronden viel gianni marchand aan en wist dat ik zeker mee moest gaan , zo geraakte we weg met eerst 7weg . 1ronde later kwamen er 8bij en zo ontstond er een kopgroep van 15renners waarbij mijn ploegmaat michael cools .

 

De voorsprong liep direct uit naar 40seconden en later 1minuut 30 . af en toe waren er wat tussenmomenten en haperingen maar toch bleven wij goed rond draaien . naarmate de wedstrijd vielen er een paar renners af telkens op het lange stuk zijderwind .

 

op 5ronden van het einde konden er uit onze kopgroep 4renners waarbij michael die dan later ook voor de overwinning speelde , wij bleven dan nog over met 5renners . op het laatste probeerde ik nog een kloofje te slaan maar tevergeefs ! ik werd nog mooi 8ste waarbij 9renners de koers uitreden !

 

michael werd mooi 3e image

12 thoughts on “8ste in thuiskoers te torhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *