Verslag wedstrijd 20maart te ichtegem

Met bijna 200 renners stonden we aan de start van een lastige wedstrijd te ichtegem .

 

In het begin van de wedstrijd was het vooral beuken en zwoegen om een goede positie te kunnen bekomen . het werd een lastige wedstrijd met een hoge snelheid . Toch konden een paar renners in het begin de ontsnapping maken . ik bleef goed vooraan zitten en sprong af en toe mee maar veel voorsprong kregen wij jammer genoeg niet .

 

Even later sprong een grote groep weg . Die reden dan naar de koplopers weg en zo waren er 38 renners vertrokken en bleven voor. Jammer dat ik net de sprong niet heb kunnen maken . De laatste ronden probeerde ik er vandoor te gaan even leek het te lukken met 5 renners maar de laatste kilometer werden we gegrepen.

 

op de oplopende helling naar de reiger zowat 4/5% deed ik op 500m van de finish een alles of niets poging om de spurt in gang te trekken en dat werd met veel succes de goede sprong ik won de groepspurt met een paar lengtes

voor en zo werd ik nog 39e op 180 renners

  1. image

2 thoughts on “Verslag wedstrijd 20maart te ichtegem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *