wedstrijd te meulebeke

Gisteren zijn we gestart met 130 renners voor 107km.

 

na een zenuwachtig en zwaar 1e uur met bijna 44 kph gemiddeld werd het peloton beetje per beetje uitgedund , ik bleef goed vooraan zitten.

 

Op 10ronden van het einde waagden 9renners hun kans maar kregen nooit meer dan 30seconden maar bleven heel lang voor . Tot op 5ronden van het einde waagden 5andere renners de kans , ik had de kans om mee te springen en ik waagde dan ook mijn kans en reden 1ronde later het gat toe op de koplopers , op 2ronden van het einde was het over en uit voor ons, het peleton haalde ons terug.

image

Dan bleef ik goed postvatten voorraan maar de laatste ronde was het vet van de soep bij mij en bolde uit tot aan de finish met een 60e plaats op 130 renners

image

Ik ben tevreden met de wedstrijd ! ik kan met volle vertrouwen terugblikken

13 thoughts on “wedstrijd te meulebeke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *